Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 18, 2010

Anniverssary GiveAway

GA nie dianjurkn oleh Ana Suzana..
klu nk join nie mmg simple la..
xyah gne byk mse pn..
jom kte  animated gif sme2



Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..


Hadiah2 yg di tawarkan :

Hadiah utama : Size P2-M


Hadiah Kedua : Size P2-M

tarikh ttup: 26 nov, 11.59 mlm



klu nk join n nk thu ngn lbh jelas lg..
silaanimated gifye


tag kpd:

p/s: hadiah yg mnarik

6 comments:

  1. wa.bnyak t0l give away kat bl0g dy. :)

    ReplyDelete
  2. kunak: wsalam blogger

    ani: hehehehe..mne thu ada rzki kn..sronok join2 nie

    nurul: ok..

    ReplyDelete
  3. tq sbb join.. sok tgk result ye.. macehhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...