Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 2, 2010

award dr cik anym

ayu dpt award lg

award nie dtg nye dr cik amaya

x sgke dpt jgk award nie

nk thu award pe?






























ble dh dpt award nie..rsenye x slh kn klu nk cter skit psl diz award..award nie direka khas oleh cik amaya tuk sume blogger2 dia, so diz awrd smpena blog yg plg cntik mse dia x berblogging time cuti nie..dia pn x ktggln jgk sediakn soalan2 yg prlu dijwab..mle nye dia nk wat 2 soalan je..tp lg afdal klu 3 (kata beliau)..so pe lg, jom la tgk soalan2 dia:-

1st question:
ape nama blog korang dan sebab pilih nama tersebut?..
+Dunia Ayu, sbb nme sy ayu  +


2nd question: 
sumber ilham korang dalam mencantekkan blog?
+ glitter graphics

3rd question: 
sapew lagi yang layak dapat award nih?.. pick 5 owner of de blog..
hahaa.. okey owner bagi blog yang terpilih bagi blog cute and sweet adalah :


+jirah+
+shag+
+anis amira+
+e'in+
+nurul+






btw, to cik amaya, sbb bg diz award kt ayu (mgkn blog sy cntik, jgn jeles)..hahahaha..n x lpe jgk kt spe2 yg ayu tag tu, sila ambil..blog anda sgt cntik di mata ayu..


p/s: result kuar 10/12/2010

3 comments:

  1. Nampak nama Shag di situ ;) Thanks dear!

    ReplyDelete
  2. Award ni dah masuk dalam senarai menunggu utk publish jam 11 setengah ;) Thanks dear :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...