Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 2, 2011

first activity

assalammualaikum kawan-kawan sume
disebabkan ari nie tersangat la bosan
so mood nak update blog nie ada la sikit
entry kali nie juz nk stoly pasal aktiviti kita orang kat sini la
macam biasa as a new student memang la kena paksa tuk follow semua aktiviti fakulti
contoh nye la kan kena attend perjumpaan dengan dekan la 
then kena participate ngan aktiviti kolej
sebab nye kami-kami semua nak duk kolej sem depan
nak tak nak kena la rajin collect all the cops

aktiviti fakulti pertama yang kami kena attend 
mesti la perjumpaan ngan dekan
perjumpaan nie kat Dewan Seri Budiman
wajib tau kena attend
yela kira nye macam menyambut anak-anak baru la dalam fakulti tu
siap ada "life band" lagi tau
gempak abis la
korang layan je la gambar kat bawah nie eh




macam biasa kami mesti la ada kan...roomate la kata kan


miss jirah n miss fatehah..nak jgk menginterprem


& miss world Ayu Wahid


:::: acu nana in da house ::::


miss fiza --->> ke main lagi muncung kau kan


dua merpati sejoli


ooo..ye
abang-abang yang nyanyi ngan life band tu tak sempat nak snap
sebab masyokkk sangat tengok diorang nyanyi
len kali la ye!



p/s: nanti kita update lagi eh pasal aktiviti kat sini..ada banyak lagi tau

2 comments:

  1. wah dah ade d uitm shah alam...dah lama x jenguk sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..nk msk sem 4 bln 3 nie..insyaAllah..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...